|
|
detail zboží
Technologie přípravy pokrmů 3 Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
| Hana Sedláčková |
| |
| Jazyk: |
 |
| Vydavatel: |
FORTUNA |
| Edice: |
Učebnice |
| Počet stran: |
96 |
| ISBN: |
978-80-7373-032-1 |
| EAN: |
9788073730321 |
| Vydání: |
11/2008 |
| Vazba: |
Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Rozměry (vך×t): |
301 × 206 × 16 |
| Hmotnost: |
0,29 kg |
| |
Je nám líto, Vámi požadovaný titul je již rozebrán. Děkujeme Vám za pochopení. |
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
|
Knihkupectví POHODA, Záhumenní 1152, 742 21 Kopřivnice, tel.:
+420 777 112 615, e-mail:
info@knihy-pohoda.cz