|
detail zboží
Technologie přípravy pokrmů 1 Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal |
|
Jazyk: |
 |
Vydavatel: |
FORTUNA |
Edice: |
Učebnice |
Počet stran: |
88 |
ISBN: |
80-7168-912-2 |
EAN: |
9788071689126 |
Vydání: |
01/2004 |
Vazba: |
Brožovaná bez přebalu lesklá |
Rozměry (vך×t): |
224 × 208 × 8 |
Hmotnost: |
0,27 kg |
|
Je nám líto, Vámi požadovaný titul je již rozebrán. Děkujeme Vám za pochopení. |
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
|
Knihkupectví POHODA, Záhumenní 1152, 742 21 Kopřivnice, tel.:
+420 777 112 615, e-mail:
info@knihy-pohoda.cz